Κοκκινάκης: Νεύρα και διπλός καυγάς με διαιτητή και Μουνάρ στην Μαδρίτη (vids)

Κοκκινάκης και Μουνάρ τσακώνονται στο φιλέ
Στα… κόκκινα ήταν ο Θανάσης Κοκκινάκης χθες καθώς είχε έντονο διάλογο τόσο με τον αντίπαλό του, όσο και με τον διαιτητή που του έβαλε τις φωνές!

Δεν ήταν η μέρα του Θανάση Κοκκινάκη η χθεσινή στην Μαδρίτη.

Πέρα από τον αποκλεισμό του από τον Ισπανό Μουνάρ (7-6, 7-6), είχε έναν έντονο διάλογο μαζί του, αλλά και έναν λεκτικό καυγά στο τέλος του ματς, ενώ στην διάρκειά του τσακώθηκε και με τον διαιτητή Λεϊλάνι.

Ο Κοκκινάκης πήγε να κάνει έντονα παράπονα στον διαιτητή για το box του αντιπάλου του (κουνώντας το δάχτυλό του), αλλά το ύφος του δεν άρεσε καθόλου στον Λεϊλάνι, ο οποίος σε έντονο ύφος του είπε να του δείξει σεβασμό. Κλάσματα του δευτερολέπτου πριν, ο Μουνάρ πήγε να πεταχτεί από τον πάγκο του, με τον Κοκκινάκη να του κάνει νόημα να μη μιλάει γιατί δεν απευθυνόταν σε αυτόν.

 

Στο τέλος του αγώνα, ο Μουνάρ, που τον είχε «πιάσει» να του λέει να «σκάσει», αφού του έδωσε το χέρι, του είπε: «Μην μου ξαναπεις να σκάσω».

Η αντίδραση του Κοκκινάκη ήταν να του πει «αλλιώς τι;», με αποτέλεσμα ο Λεϊλάνι να πάει να κατέβει από την σκάλα του για να βεβαιωθεί ότι το πράγμα δεν θα ξεφύγει. Ο Μουνάρ αμέσως όμως του έκανε νόημα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και συνέχισε την αντιδικία σε πιο ήρεμο ύφος με τον Ελληνοαυστραλό για περίπου ένα λεπτό.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα