Ο Αλκαράθ… αγρίεψε και πέρασε στους «32» της Ρώμης

Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει σε ματς στη Ρώμη
Ο Κάρλος Αλκαράθ επικράτησε με 2-0 σετ του Βινόλας και ήδη έχει εξασφαλίσει το Νο1 για την επόμενη εβδομάδα.

Η πρόκριση του Κάρλος Αλκαράθ στον τρίτο γύρο της Ρώμης, ήταν εύκολη υπόθεση.

Το νέο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη εβδομάδα (ακόμη κι αν αποκλειστεί στον επόμενο γύρο και το σηκώσει ο Τζόκοβιτς, θα είναι 5 πόντους πάνω από τον Σέρβο), επικράτησε του Ράμος-Βινόλας με 6-4, 6-1 και συνεχίζει στην επόμενη φάση.

Ζορίστηκε αρκετά στο πρώτο σετ και χρειάστηκε break για να το κλείσει, έχοντας μάλιστα 17 winners. Στο δεύτερο κυριάρχησε απόλυτα και πήρε προβάδισμα 3-0, με τον συμπατριώτη του να μειώνει σε 3-1 και κάπου εκεί να τελειώνει το ματς με συνοπτικές διαδικασίες ο Καρλίτος.

Επόμενος αντίπαλος στους «32» ο νικητής από τον αγώνα Λεχέτσκα - Μοροζάν.

Εκτός ο Χουρκάτζ, Τσόριτς και Μπαένα κέρδισαν «μαραθώνιους»

Ο Χουμπέρτ Χουρκάτζ έπεσε θύμα έκπληξης στη Ρώμη. Ο Αμερικανός Τζέι Τζέι Γουλφ τον κέρδισε και σχετικά εύκολα (6-3, 6-4) και συνεχίζει στην διοργάνωση απέναντι στον Ζβέρεφ ή τον Γκοφέν.

Ζόρικη πρόκριση πήρε ο Τσόριτς επί του Μοντέιρο με ανατροπή, χάρη σε δύο tie break (4-6, 7-6 (8), 7-6 (5),σε ματς που κράτησε 3 ώρες και 33 λεπτά!

Πρόκριση μετά από 3 ώρες και 46 λεπτά πήρε ο Ρ. Καρμπάλες Μπαένα επί του Ντάνιελ Εβανς με 7-6, 5-7, 6-4 και τώρα θα πάει να παίξει με τον Τσόριτς στον επόμενο γύρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα