Ο Χουρκάτζ απέκλεισε τον κάτοχο του τίτλου Τσόριτς και παίζει με Τσιτσιπά

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Χουρκάτζ απέκλεισε τον κάτοχο του τίτλου Τσόριτς και παίζει με Τσιτσιπά
Με ανατροπή (5-7, 6-3, 6-3) ο Χουμπέρτ Χουρκάτζ άφησε εκτός συνέχειας τον κάτοχο του τίτλου, Μπόρνα Τσόριτς και θα βρεθεί στον δρόμο του Τσιτσιπά.

Η ρεβάνς του περσινού τελικού δεν θα γίνει τελικά στο Σινσινάτι.

Αυτό γιατί ο κάτοχος του τίτλου, Μπόρνα Τσόριτς, αποκλείστηκε από τον Χουμπέρτ Χουρκάτζ κι έτσι ο Πολωνός θα τεθεί αντίπαλος του περσινού φιναλίστ Στέφανου Τσιτσιπά, στην φάση των «16».

Ο Χουρκάτζ κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και μετά το 5-7 του πρώτου σετ, πήρε με 6-3, 6-3 τα επόμενα δύο και θα βρεθεί για 10η φορά στον δρόμο του Στέφανου. Ο Τσιτσιπάς μετρά 7-2 νίκες, με τελευταία πέρυσι στα προημιτελικά της Αστάνα.

Στον επόμενο γύρο και ο Μεντβέντεφ που κέρδισε τον Μουζέτι με 6-3, 6-2 και έκλεισε ραντεβού για μεγάλο ματς με τον Ζβέρεφ. Ενώ έκπληξη είχαμε με τον αποκλεισμό του Σίνερ από τον Λάζοβιτς με 6-4, 7-6, αλλά και του Ρουντ από τον Πουρσέλ με 6-4, 3-6, 6-4, αποτελέσματα πολύ θετικά για τον Τσιτσιπά, αφού επί της ουσίας, ο μόνος αντίπαλος που του μένει για το Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη, είναι ο Χόλγκερ Ρούνε.

Εκτός συνέχειας έμεινε και ο Αλεξ Ντε Μινόρ, που μετά από δύο σερί τελικούς, έπεσε πάνω στον φορμαρισμένο Γκαέλ Μονφίς και έχασε με 7-5, 6-4.

Στις γυναίκες, η πορεία της Βένους Γουίλιαμς σταμάτησε από την Ζενγκ (6-1, 2-6, 1-6), ενώ η Σβιόντεκ απέκλεισε την Κόλινς σε 50 λεπτά (6-1, 6-0) και η Πεγκούλα την Τρεβιζάν σε 2,5 ώρες (7-6, 2-6, 3-6). Εξίσου εντυπωσιακή και η ανεβασμένη Κασάτκινα που κέρδισε την Γκράτσεβα με 6-3, 6-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα