Σινσινάτι: Το πρόγραμμα των ημιτελικών (19/8)

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κρατά ρακέτα
Μετά την… επέλαση του Τζόκοβιτς και την αγχωτική νίκη του Αλκαράθ τα ξημερώματα, σχηματίστηκαν τα ζευγάρια στα ημιτελικά του Σινσινάτι, σε άνδρες και γυναίκες.

Μόλις 61 λεπτά χρειάστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τέιλορ Φριτζ (6-0, 6-4) και να κλείσει ραντεβού στα αποψινά ημιτελικά του Σινσινάτι με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Γερμανός, για πρώτη φορά μετά τον περσινό του τραυματισμό, είναι σε ημιτελικά ενός Masters μετά τη νίκη του επί του Αντριάν Μαναρινό με 6-2, 6-3. Για τον Τζόκοβιτς θα είναι ο 75ος ημιτελικός σε Masters και μόνο ο Ναδάλ είναι μπροστά του με 76…

Πολύ αγχωτική πρόκριση πήρε ο Αλκαράθ επί του Αυστραλού Πουρσέλ. Έχασε το πρώτο σετ με 6-4, κέρδισε με 6-3 το δεύτερο και στο υπέρ του 5-4 στο τρίτο σετ, σέρβιρε για τη νίκη. Ο Πουρσέλ όμως έφτασε σε διπλό break point, που με πολύ κόπο έσβησε ο Ισπανός, για να κατακτήσει τελικά το game και το σετ με 6-4. Στα ημιτελικά θα παίξει με τον Χουρκάτζ που ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ποπίριν με 6-1, 7-6.

H Σαμπαλένκα κέρδισε την Ζαμπέρ, η Σβιόντεκ την Βοντρούσοβα

Ενδιαφέροντα μας είχε και το ταμπλό των γυναικών στα προημιτελικά. Η Ιγκα Σβιόντεκ ζορίστηκε στο πρώτο σετ με την κάτοχο του Wimbledon Μαρκέτα Βοντρούσοβα, αλλά με 7-6, 6-1 πέρασε στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Κόρι Γκοφ (6-3, 6-2 την Παολίνι από την Ιταλία).

Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν Μούχοβα και Σαμπαλένκα. Η Σαμπαλένκα είχε το πιο δύσκολο match up με την Ονς Ζαμπέρ, αλλά κατάφερε να την ξεπεράσει με 7-5, 6-3.

Αντίθετα, η Μούχοβα έπαιξε μόνο τρία games αφού αποσύρθηκε με πρόβλημα η Μπούζκοβα.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/08):

  • 18:00 Σβιόντεκ - Γκοφ
  • 20:00 Μούχοβα - Σαμπαλένκα
  • 22:00 Αλκαράθ - Χουρκάτζ
  • 01:00 Ζβέρεφ - Τζόκοβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα