Παρεξήγηση μεταξύ Μονφίς και Οζέρ-Αλιασίμ στο Laver cup: «Τι του είπαν πριν έρθει να παίξει εδώ;»

Πηνελόπη Γκιώνη
lavercupfelixaliasimme
Οι Γκαέλ Μονφίς και Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του Laver Cup, σε έναν αγώνα με αρκετή ένταση και νικητή τον Καναδό.

H ομάδα του κόσμου (World) πήρε την τρίτη νίκη της επί της ομάδας της Ευρώπης στο Laver Cup, με τους αγώνες να διεξάγονται στον Καναδά.

Ο Γάλλος Γκαέλ Μονφίς έπαιξε με αντίπαλο τον Καναδό Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ σε ένα ματς που είχε αρκετή ένταση. Στο πρώτο κιόλας σετ, ο Οζέρ-Αλιασίμ παραπονέθηκε πως ο Μονφίς παίρνει πολύ χρόνο ανάμεσα στους πόντους κατά τη διάρκεια του πέμπτου game. Ο Γάλλος προσβλήθηκε από τις διαμαρτυρίες του Καναδού και οι δυο τους κατέληξαν να έχουν μία συζήτηση γεμάτη ένταση. Στη συνέχεια του αγώνα, οι δυο τους συνέχιζαν να μιλούν ο ένας στον άλλο ανάμεσα στις αλλαγές όσο ο αρχηγός της ομάδας του κόσμου, Τζον ΜάκΕνρο στεκόταν δίπλα τους ως άλλος διαιτητής.

Ο Μονφίς πίστευε πως η συγκεκριμένη διοργάνωση λειτουργεί περισσότερο ως μία παρουσίαση τένις και οι ομάδες θα έπρεπε να είναι πιο χαλαρές, όπως είπε και ο ίδιος μιλώντας στους συμπαίκτες του. Από την άλλη ο Οζέρ-Αλιασίμ δεν το έβλεπε έτσι και θεωρούσε πως είναι ένας κανονικός αγώνας και πρέπει να φέρονται αναλόγως και έτσι ακούστηκε να λέει στην ομάδα του: «Τι του είπαν [του Μονφίλς] πριν έρθει να παίξει εδώ;», εννοώντας πως πρόκειται για σοβαρό αγώνα και όχι για παιχνίδι.

Εν τέλει, ο Οζέρ-Αλιασίμ επικράτησε στον αγώνα με 6-4, 6-3 και έκανε το 3-0 για την ομάδα του κόσμου.

@Photo credits: Laver cup / Twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα