Σαρωτικός Μεντβέντεφ στο Πεκίνο, έχασε τρία games από τον Πολ

Κώστας Ευθυμιάδης
O Ντανίλ Μεντβέντεφ σε προπόνηση
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έκλεισε το εισιτήριο για τον 2ο γύρο στο Πεκίνο, επικρατώντας με 6-2, 6-1 του Τόμι Πολ.

Ο Μεντβέντεφ χρειάστηκε 80 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Αμερικανού, χάνοντας όλα κι όλα, τρία games στο παιχνίδι.

Είχε 9 άσους, δεν δέχτηκε κανέναν, ενώ σε πρώτο σερβίς είχε κερδισμένο το 85% των πόντων (29/34). Παράλληλα, είχε 20 winners και μόνο 6 αβίαστα λάθη σε όλο το ματς!

Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αλεξ Ντε Μινόρ που χθες άφησε εκτός τον Αντι Μάρεϊ, κάνοντας μυθική ανατροπή από 2-5 κάτω στο τρίτο σετ και με τρία match point του Βρετανού.

Αυτή ήταν η νίκη Νο56 για τον Ρώσο τενίστα μέσα στο 2023, στο πρώτο του παιχνίδι μετά τον τελικό του US Open όπου ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πέρασε και ο Σίνερ

Ο Γιάνικ Σίνερ ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο του Ντάνιελ Εβανς. Ο Ιταλός επικράτησε δύσκολα με 2-1 σετ (6-4, 6-7, 6-3) σε ένα ματς που θα μπορούσε ωστόσο να έχει «καθαρίσει» νωρίτερα. Εκανε ένα break στο πρώτο σετ, ενώ στο δεύτερο, στο υπέρ του 5-4 σέρβιρε για τη νίκη.

Εκεί ο Εβανς κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός στο ματς, κάνοντας το μοναδικό του break στο ματς, για να οδηγήσει το σετ σε tie break. Εκεί ο Βρετανός κυριάρχησε απόλυτα και με 7-2 το κέρδισε και οδήγησε σε τρίτο σετ το ματς. Εκεί ο Ιταλος έκανε γρήγορα το break και στο 5-3 σέρβιρε για τη νίκη, κλειδώνοντας την πρόκριση στους «16».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα