Οργή Ζβέρεφ για το μεταμεσονύχτιο ματς με Φοκίνα

Κώστας Ευθυμιάδης
O Αλεξάντερ Ζβέρεφ χτυπάει το μπαλάκι
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με… μετρημένους στα δάχτυλα θεατές, έγινε στο Πεκίνο το παιχνίδι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Αλεχαντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Μπορεί να κέρδισε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-1 σετ (6-7, 6-2, 6-1), ωστόσο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό του για το γεγονός ότι οι διοργανωτές αντί να τους βάλουν να παίξουν στην ώρα τους σε άλλο court στην ώρα του (21:00 τοπική), τους κράτησαν στο κεντρικό γήπεδο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το παιχνίδι λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ο λόγος ήταν προφανώς τα εισιτήρια των θεατών, μόνο που τελικά…. το γήπεδο των 15.000 θέσεων, είχε περίπου 200 άτομα που έμειναν για να δουν το παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε μετά τις 02:30.

«Είμαι χαρούμενος με τη νίκη, αλλά όχι που έπαιξα σ' αυτές τις συνθήκες. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις σχεδόν στις 3 τα ξημερώματα, δε νομίζω πως το τουρνουά πήρε τη σωστή απόφαση να μας αφήσει να παίξουμε κάτω απ' αυτές τις συνθήκες», είπε αρχικά.

«Θα έπρεπε να μας βάλουν σε ένα άλλο γήπεδο, εφόσον δεν παιζόταν τένις σε κανένα άλλο court. Τώρα χρειάζομαι ξεκούραση. Έπρεπε να κάνω την καλύτερή μου προσπάθεια, γιατί χρειάζομαι κάθε νίκη, καθώς προσπαθώ να προκριθώ στο ATP Finals» πρόσθεσε ο Γερμανός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα