Ο Ουμπέρ αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «32»

Κώστας Ευθυμιάδης
O Oύγκο Ουμπέρ
Ο Ουγκό Ουμπέρ επικράτησε σε τρία σετ του Ολλανδού Βαν ντε Ζάντσουλπ και θα βρεθεί στον δρόμο του Στέφανου Τσιτσιπά στον τρίτο γύρο στη Σαγκάη.

Για να προκριθεί ο Γάλλος χρειάστηκε να συνέλθει από ένα πολύ δύσκολο δεύτερο σετ.

Πήρε το πρώτο με 6-4, ενώ έχασε με 6-1 το δεύτερο. Στο τρίτο μετά το 2-1 βρήκε το πρώτο του break, με τον Ολλανδό να χάνει το ματς ουσιαστικά από δικά του λάθη.

Ο Ουμπέρ απέναντι στον Τσιτσιπά, μετράει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια. Τον κέρδισε το 2020 στο Παρίσι σε ματς με τρία tie break και το 2021 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, σε ένα ματς που πλήγωσε σημαντικά τον Στέφανο. Ο Τσιτσιπάς τον κέρδισε αργότερα την ίδια χρονιά στον Καναδά. Και τα τρία ματς κρίθηκαν στα τρία σετ, ενώ είχαν τουλάχιστον ένα tie break.

Πέρασε ο Ρουντ, εκτός ο Τιάφο

Ο Κάσπερ Ρουντ που κάνει προσπάθεια να κερδίσει θέση στην 8αδα για το ATP Finals, έκανε εξαιρετικό ματς απέναντι στον Γιούμπανκς και επικράτησε με 6-4, 6-2. Αντίθετα, ο Φράνσις Τιάφο ηττήθηκε από τον Σονέγκο με 2-6, 6-2, 6-3 κι έχασε έδαφος στην προσπάθειά του να πάει στο Τορίνο. Ο Σονέγκο θα παίξει με τον Τζάρι στον τρίτο γύρο.

Ο Τ.Τ. Γουλφ απέκλεισε τον Νόρι με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 7-6 και θα παίξει με τον Αρνάλντι, ενώ ο Φιλς νίκησε τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα σε δύο σετ (6-2, 7-5) και θα αντιμετωπίσει τον Πολ στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα