Γύρω στις 5 ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Χατσάνοφ

Newsroom
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (είναι ο δεύτερος αγώνας, με τον πρώτο να αρχίζει στις 15:00) τον Χατσάνοφ για τα προημιτελικά του Paris Masters

Μπορεί να έχει πετύχει τον στόχο του που είναι η πρόκριση στα ATP Finals μετά τη νίκη του επί του Ζβέρεφ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θέλει να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται στο Paris Masters. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει περάσει στα προημιτελικά και αύριο Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τον Κάρεν Χατσάνοφ.

Η αναμέτρηση αυτή είναι η δεύτερη της ημέρας, με το πρώτο παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον Χουρκάζ και τον Ντιμιτρόφ να αρχίζει στις 15:00. Έτσι το παιχνίδι του Τσιτσιπά θα αρχίσει μόλις τελειώσει το προηγούμενο με προγραμματισμένη ώρα να είναι στις 17:00. Αν δηλαδή το προηγούμενο παιχνίδι τελειώσει πιο νωρίς θα γίνει κανονικά στις 17:00, αλλιώς θα πάει πιο μετά.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια των προημιτελικών του Paris Masters, ο νικητής του Τζόκοβιτς - Γκρίσκπουρ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρούνε - Αλτμάιερ και ο Ντε Μινόρ θα παίξει απέναντι στον Ρούμπλεφ.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (03/11):

 

Court Central:

15:00 Χουρκάζ – Ντιμιτρόφ COSMOTE SPORT 6HD

17:00 Τσιτσιπάς – Χατσάνοφ COSMOTE SPORT 6HD

20:30 Τζόκοβιτς/Γκρίκσκπουρ v. Ρούνε/Αλτμάιερ COSMOTE SPORT 6HD

22:30 Ντε Μινόρ v. Ρούμπλεφ COSMOTE SPORT 6HD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα