Τσιτσιπάς: «Ανήκω στη κορυφή και θα κάνω θυσίες για να φτάσω εκεί»

Κώστας Ευθυμιάδης
O Στέφανος Τσιτσιπάς στη συνέντευξη Τύπου του Λος Κάμπος
Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Βούκιτς.

Να επιστρέψει όχι απλά στο Top10, αλλά στις κορυφαίες θέσεις της καταταξης, θέλει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πέρα από τις on court δηλώσεις του, ο Τσιτσιπάς παραχώρησε και συνέντευξη Τύπου, στην οποία ρωτήθηκε για το γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα είναι εκτός Τop10 και θα χρειαστεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Λος Κάμπος για να επιστρέψει εκεί.

«Έχω μεγάλο κίνητρο να επιστρέψω στο Top 10 και να δείξω τις ικανότητές μου. Αυτές οι στιγμές σε αφυπνίζουν, σου δείχνουν ότι δεν έχεις καταφέρει όσα στο παρελθόν. Είμαι σε μια φάση της καριέρας μου που έχω μεγαλύτερο κίνητρο να δείξω εσωτερική δύναμη και θέληση να επιστρέψω στην κορυφή, εκεί που έχω υπάρξει και πάντα ένιωθα ότι ανήκω. Είναι μεγάλος ο δρόμος, αλλά είμαι διατεθειμένος να δουλέψω και να κάνω θυσίες για να φτάσω εκεί» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε και για την αλλαγή στο σερβίς του, την οποία προσπαθεί να συνηθίσει λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.

«Αυτά τα πράγματα απαιτούν χρόνο, δεν μπορείς να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Όπως και σε άλλα πράγματα στη ζωή, αν κάνεις μεγάλες αλλαγές πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειές σου και αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο. Νιώθω πως είναι στη σωστή κατεύθυνση, το έδειξα σήμερα που βρήκα μερικές καλές γωνίες και χτύπησα μερικά καλά σερβίς και πιστεύω πως με τη σωστή καθοδήγηση από τους ανθρώπους που έχω γύρω μου θα δω τον εαυτό μου στον σωστό δρόμο» σχολίασε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα