O Ντε Μινόρ υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Ακαπούλκο, κράτησε εκτός Top10 τον Τσιτσιπά

O Αλεξ ντε Μινόρ πανηγυρίζει
Ο Αλεξ Ντε Μινόρ επικράτησε με 2-0 σετ στον τελικό του Ακαπούλκο του Κάσπερ Ρουντ, κατακτώντας τον 8ο τίτλο στην καριέρα του.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Αλεξ ντε Μινόρ κατέκτησε τον τίτλο στο Ακαπούλκο.

Ενας τίτλος που έχει επιπτώσεις και για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος για 3η εβδομάδα θα μείνει εκτός Top10, ανεβαίνοντας ωστόσο μία θέση, στο Νο11.
Ο μόνος τρόπος να μην μπει στην 10αδα ήταν να πάρει τον τίτλο ο Αυστραλός και έτσι κι έγινε, αφού επικράτησε στον τελικό του Κάσπερ Ρουντ με 6-4, 6-4, σε μία ώρα και 57 λεπτά.

Αν και σέρβιρε άσχημα (53% πρώτο σερβίς), ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός από τον Νορβηγό, κερδίζοντας το 67% των πόντων στο πρώτο σερβίς και το 74% στο δεύτερο, έναντι 54% και 60% του αντιπάλου του.

 

Η τεράστια διαφορά ήταν στους winners, όπου ο ντε Μινόρ είχε 28 έναντι μόλις 8 του Ρουντ, ο οποίος έπαιξε και στους δύο τελικούς στο μεξικανικό Tour (Λος Κάμπος και Ακαπούλκο) χωρίς όμως να κερδίσει τίτλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα