Miami Open: Πήρε εξιτήριο ο Καζό μετά το λιποθυμικό επεισόδιο

Δημήτρης Μύτικας
gettyimages_arthur_cazaux
Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Αρτούρ Καζό, ο οποίος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο κατά την διάρκεια του αγώνα του κόντρα στον Χάρολντ Μαγιό, πήρε εξιτήριο.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Αρτούρ Κάζο! Ο Γάλλος, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού για τα προκριματικά του Miami Open, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Δείτε εδώ το βίντεο με την κατάρρευση του Καζό:

Το γεγονός αυτό μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του o Γάλλος τενίστας, ευχαριστώντας παράλληλα όλο τον κόσμο που του έστειλε μήνυμα για γρήγορη και άμεση ανάρρωση. Μάλιστα, δεν ξέχασε να υπερασπιστεί τον αντίπαλό του, που δέχθηκε αρκετά επικριτικά μηνύματα για τη αντίδρασή του τη στιγμή που ο Καζό κατααρρέι.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Καζό:

«Νιώθω καλύτερα. Μόλις έφυγε από το νοσοκομείο στο Μαϊάμι, αφού πέρασα μια νύχτα λαμβάνοντας θεραπεία και κάνοντας μια μακρά σειρά εξετάσεων. Σήμερα είμαι καλύτερα. Η πίεσή μου παραμένει σταθερή, όπως και οι παλμοί μου.

Ήταν μάλλον περισσότερο φόβος παρά κάτι κακό. Το σώμα μου πρέπει να ξεκουραστεί και ελπίζω να επιστρέψω στα γήπεδα πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Θα τα πούμε σύντομα».

Για τον Μαγιό έγραψε:

«Έχω δει πολλά άσχημα μηνύματα για τον Χάρολντ. Δεν μπορέσαμε να συζητήσουμε μετά τον αγώνα, δεδομένης της απώλειας των αισθήσεων μου, αλλά γνωρίζοντάς τον εδώ και πολύ καιρό μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι ο άνθρωπος που δεν θα ανησυχούσε.

Είμαστε συνάδελφοι. Ήταν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και πίστεψε άτι ήταν απλώς κράμπες Μόλις είδε ότι ήταν σοβαρό ανησύχησε κι έκανε ό,τι μπορούσε για να με βοηθήσει».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Daniel Pockett

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα