Miami Open: Έχασε τις αισθήσεις του ο Μπερετίνι την ώρα του ματς

Δημήτρης Μύτικας
berrettini_miami_open
Τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άντι Μάρεϊ για τον πρώτο γύρο του Miami Open, έχασε ο Ματέο Μπερετίνι σοκάροντας το κοινό που βρισκόταν στο στάδιο.

Σοκαριστικές σκηνές λαμβάνουν χώρα στο Miami Open! Λίγες ώρες μετά την κατάρρευση του Αρτούρ Καζό λόγω των αντίξοων συνθηκών, ο Ματέο Μπερετίνι έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Άντι Μάρεϊ, στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του αμερικανικού τουρνουά.

Ο αγώνας βρισκόταν στο 8ο game του δεύτερου σετ. Ο Ιταλός λίγο πριν πραγματοποιήσει σερβίς έχασε τις αισθήσεις του, χρησιμοποιώντας την ρακέτα ως στήριγμα για να μην πέσει κάτω.

Η διαιτητής διέκοψε προσωρινά το ματς, με τον Ιταλό τενίστα να κατευθύνεται προς τον πάγκο για να συνέλθει. Μετά από λίγα λεπτά ο αγώνας συνεχίστηκε με τον Άντι Μάρεϊ να παίρνει τη νίκη με 4-6, 6-3, 6-4.

Δείτε τη στιγμή που πήγε να καταρρεύσει ο Μπερετίνι:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα