Miami Open: Χωρίς προβλήματα στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ

Newsroom
gettyimages_medvedev_miami_open24
Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Miami Open... σφράγισε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, επικρατώντας με 7-6(5), 6-0 του Ντομινίκ Κέπφερ στο πλαίσιο της φάσης των "16" της διοργάνωσης.

Αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του Miami Open, με νίκη 7-6(5), 6-0 επί του Ντομινίκ Κέπφερ. Αυτή ήταν η 350η νίκη του Ρώσου στο tour.

Το πρώτο σετ ήταν άκρως ανταγωνιστικό. Από ένα break έκαναν οι δύο τενίστες, κρατώντας τα service game τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο πρώτο σετ να κριθεί στο tie break. Εκεί, ο Γερμανός ξεκίνησε ιδανικά, κάνοντας δύο mini break στον Μεντβέντεφ (3-0). Όμως, Νο4 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης βρήκε άμεσα απάντηση ανατρέποντας το σκορ (4-5). Στο πρώτο set point που του εμφανίστηκε, ο Ρώσος ήταν άρτιος πραγματοποιώντας το 7-5 στο tie-break, κλείνοντας παράλληλα το σετ με 7-6.

 

Στο επόμενο σετ, ο 28χρονος τενίστας ήταν κυριαρχικός, κάνοντας μονόλογο. Το bagel (6-0) αποδεικνύει πως ο Ρώσος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και με άνεση έκλεισε το ματς, παίρνοντας το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Στα προημιτελικά ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει τον νικητή από την αναμέτρηση Ρουντ - Τζάρι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Al Bello

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα