Τένις: Στην τετράδα του τουρνουά στο Μαρόκο ο Μπερετίνι

Newsroom
Berrettini
Νίκη με straight sets πήρε ο Ματέο Μπερετίνι κόντρα στον Λορέντζο Σονέγκο με 6-3, 7-6(5) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μαρόκο.

Την επιστροφή του σε τετράδα ATP τουρνουά πέτυχε ο Ματέο Μπερετίνι, μετά τον Οκτώβριο του 2022, επικρατώντας του συμπατριώτη του Λορέντζο Σονέγκο με 6-3, 7-6(5).

Ο Ιταλός είχε πολύ καλό σέρβις στην αναμέτρηση (81%), κερδίζοντας του 46 από τους 55 πόντους που παίχτηκαν στα πρώτα του σερβίς. Ο ίδιος, μάλιστα, εκμεταλλεύτηκε την πρώτη ευκαιρία του για break, η οποία του παρουσιάστηκε στο πρώτο service game του Σονέγκο για το 3-0. Στη συνέχεια διατήρησε το σερβίς του και με το 6-4 πήρε το προβάδισμα στο πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, ο Σονέγκο κατάφερε να... σβήσει τα break points του Μπερετίνι στο 3ο και 5ο game, με τους δύο παίκτες να πηγαίνουν game - game στο σετ. Το σετ κρίθηκε στο tie-break, όπου ο Μπερετίνι προηγήθηκε πολύ νωρίς με δύο mini breaks. Ο Σονέγκο βρήκε τον τροπο να ισοφαρίσει, όμως, με τις μπάλες στα χέρια ο Ιταλός δέχθηκε καθοριστικό mini break για να κλείσει το σετ και συνάμα να πανηγυρίσει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση.

Στα ημιτελικά ο Μπερετίνι θ' αντιμετωπίσει τον νικητή του ματς Ναβόνε - Βούκιτς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Jean Catuffe

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα