Τσιτσιπάς: Κάνει πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) στο Μόντε Κάρλο

Δημήτρης Μύτικας
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε σμας
Έγινε γνωστό το πρόγραμμα του Μόντε Κάρλο για την Δευτέρα, 8 Απριλίου, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να κάνει πρεμιέρα το απόγευμα κόντρα στον Λάσλο Τζέρε.

Τρίτο ματς στο Court Rainer III είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Λάσλο Τζέρε, στην πρεμιέρα του Έλληνα στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο.

Το πρόγραμμα στο εν λόγω court θα ανοίξει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Οζέ Αλιασίμ και Λούκα Νάρντι, με το ζευγάρι Ντιμιτρόφ Βασερί ν' ακολουθεί και να προγείται του αγώνα Τσιτσιπάς - Τζέρε, περίπου στις 16.00 ώρα Ελλάδας.

Σημειώνεται πως Τσιτσιπάς και Τζέρε έχουν βρεθεί αντιμέτωποι τρεις φορές στο παρελθόν, με τον No.12 τενίστα στον κόσμο να μην έχει χάσει παιχνίδι κόντρα στον Σέρβο. Στο πιο πρόσφατο ματς τους, για τη φάση των "32" του Wimbledon το 2023, o Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη με 6-4, 7-6(5), 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα