Μόντε Κάρλο: Άνετη πρόκριση του Αλιασίμ στον δεύτερο γύρο

Newsroom
auger_aliassime
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Μόντε Κάρλο ο Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ, παίρνοντας τη νίκη επί του Λούκα Νάρντι με 6-2, 6-3, στον πρώτο γύρο του τουρνουά Masters στο Μονακό.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε ο πρώτος αγώνας του Φέλιξ Οζέρ Αλιασίμ στο Μόντε Κάρλο, με τον Καναδό να επικρατεί του Λούκα Νάρντι με 6-2, 6-3 και να σφραγίζει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά Masters στο Πριγκιπάτο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους δύο αθλητές να κρατούν τα σερβίς τους, με τον Καναδό να παίρνει το προβάδισμα (3-2). Στο 6ο game ο Αλιασίμ εκμεταλλεύτηκε το ένα από τα δύο break points που του εμφανίστηκαν και πήρε διαφορά δύο games. Mε hold 23χονος έκανε το 5-2 για να κλείσει στη συνέχεια το σετ με νέο break (6-2) και να πάρει... κεφάλι στο ματς.

Στο δεύτερο σετ ο Καναδός τενίστας έκανε στο 4ο game το break, το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για να κατακτήσει ακόμα ένα σετ (6-3) και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο. Στο δεύτερο γύρο ο Οζέρ Αλιασίμ θ' αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ.

Παράλληλα με το ματς του Αλιασίμ, ο Σεμπαστιάν Όφνερ πήρε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο με νίκη επί του Ντάνιελ Έβανς με 6-1, 6-4. Στο δεύτερο γύρο ο Αυστριακός τενίστας θ' αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image, Julian Finney

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα