Madrid Open: Πήραν τα πρώτα εισιτήρια της 8άδας Μεντβέντεφ και Ρούμπλεφ (vids)

Newsroom
medvedev_madrid24
Τα πρώτα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Madrid Open σφάγισαν οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ, μετά τις επικρατήσεις τους επί των Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Ταλόν Γκρίκσπουρ αντίστοιχα.

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Madrid Open πήραν οι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ, επικρατώντας στις πρώτες αναμετρήσεις του μονού των Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Ταλόν Γκρίκσπουρ.

Πιο συγκεκριμένα ο Μεντβέντεφ πήρε τη νίκη επί του Μπούμπλικ με 7-6 (3), 6-4 σε ένα ματς όπου είχε 17 winners και 10 αβίαστα λάθη. Ο Ρώσος τενίστας ήταν πολύ αποτελεσματικός στα break points, καθώς εκμεταλλεύτηκε τις τρεις από τις τέσσερις ευκαιρίες του. Στα προημιτελικά ο Νο.3 τενίστας του ταμπλό θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Γίρι Λεχέτσκα ή Ράφα Ναδάλ, οι οποίοι είναι προγραμματισμένο ν' αναμετρηθούν το βράδυ του Σαββάτου (30/4, 22.30).=

Παράλληλα με τον Μεντβέντεφ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση. Ο έτερος Ρώσος αθλητής πρόσθεσε ακόμη μία νίκη χωρίς να χάσει σετ και επικράτησε του Ταλόν Γκρίκσπουρ με 6-2, 6-4, σε ένα ματς που πέτυχε 29 winners και 8 άσους κερδίζοντας το 97% των πόντων από το πρώτο σερβίς (32/33). Στα προημιτελικά θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Γιαν Λέναρντ Στρουφ, που θα πάρουν αργότερα θέση στο court.

Χάνει μία θέση στην κατάταξη ο Τσιτσιπάς

Η νίκη του Αντρέι Ρούμπλεφ έχει ως συνέπεια την πτώση μίας θέσης του Στέφανου Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη. Ο Έλληνας αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από τον Τιάγκο Μοντέιρο και δεν κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του στο ranking της ATP.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

ATP Τελευταία Νέα