Ναδάλ: Αποκλείστηκε από τον Χούρκατς στο τουρνουά της Ρώμης

Newsroom
hurkacz
Ο πολύ καλός Χούμπερτ Χούρκατς άφησε εκτός τον Ράφα Ναδάλ από τουρνουά της Ρώμης, επικρατώντας με 6-1, 6-3, για να κατακτήσει το εισιτήριο για τη φάση των "32" της ιταλικής διοργάνωσης.

Ο Χούμπερτ Χούρκατς πήρε τη νίκη κόντρα στον Ράφα Ναδάλ με 6-1, 6-3 μέσα σε 93 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τη φάση των "32" του τουρνουά Masters της Ρώμης.

Ο Πολωνός τενίστας παραχώρησε μόνο τέσσερα games στον Ισπανό για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους "32" καλύτερους του τουρνουά για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση του Χούρκατς με τον Ναδάλ, με τον Νο9 του κόσμου να παίρνει την παρθενική του νίκη κόντρα στον Ισπανό. Σχετικά με τον αγώνα, ο Χουρκάτς τ’ ολοκλήρωσε μετρώντας 22 winners και 9 άσους. Μετουσίωσε σε break 4/7 προσπάθειές του, και έσβησε κάθε απειλή του Ισπανού (7/7).

Σημειώνεται πως ο Χούρκατς πέρασε στη φάση των «32» του Internazionali και θα βρει εκεί τον Αργεντινό Τομάς Ετσεβέρι, που άφησε εκτός με 6-3, 7-5 τον Βραζιλιάνο Τιάγκο Βιλτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πολωνός έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του με τον Ναδάλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα