Τζόκοβιτς: Eπέμβαση στο μηνίσκο, χάνει το Wimbledon, με στόχο το «Παρίσι 2024»

Newsroom
djokovic
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα κάνει άμεσα χειρουργική επέμβαση στο μηνίσκο, χάνοντας το Wimlbledon και ελπίζοντας να προλάβει τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το σώμα του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν άντεξε, ο Σέρβος υποχρεώθηκε να αποχωρήσει πριν από τα προημιτελικά του Roland Garros εξ αιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Ο 37χρονος παίκτης, μαζί με το επιτελείο του, αποφάσισαν να προχωρήσει άμεσα σε χειουργική επέμβαση στο μηνίσκο του δεξιού γονάτου και με δημοσίευμα της L' Equipe αυτή θα γίνει στη διάρκεια της Τετάρτης (5/6).

Ο χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως ο Τζόκοβιτς θα απουσιάσει από το Wimbledon (1-14 Ιουλίου), με στόχο να επιστρέψει στο Παρίσι και να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το τουρνουά τένις στις εγκαταστάσεις του Roland Garros να αρχίζει στις 27 Ιουλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα