Τζόκοβιτς: Πέταξε τις πατερίτσες και... τρέχει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom
djokovic
Ενθαρρυντικά είναι τα νέα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αναφορικά με το πρόσφατο χειρουργείο του στο γόνατο, με τον Σέρβο τενίστα ήδη ν' αποχωρίζεται τις πατερίτσες.

Μία νέα ενημέρωση, σχετικά με τον τραυματισμό του Νόβακ Τζόκοβιτς, έφεραν στο φως σερβικά μέσα ενημέρωση, αναφέροντας πως ο Σέρβος τενίστας έχει αποχωριστεί τις πατερίτσες και πλέον κινείται με ευκολία χωρίς αυτές.

Ο κάτοχος 24 Grand Slam, στο περασμένο Roland Garros, αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο. Ο τραυματισμός αυτός δεν ήταν... απλός, με συνέπεια ο έμπειρος τενίστας να περάσει τις πόρτες του χειρουργείου για μια επέμβαση στο γόνατο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του Νο.3 τενίστα στον κόσμο, ο Τζόκοβιτς περπατάει χωρίς την υποστήριξη από τις πατερίτσες και σιγά σιγά θα ξεκινήσει η αποκατάστασή του με στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Αυτό σημαίνει πως μετά τον Ραφαέλ Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα λείπει από το WImbledon, το οποίο ξεκινάει από την 1η Ιουλίου έως τις 14 Ιουλίου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα