Τένις: Πέταξε εκτός Χάλε τον Ρούμπλεφ ο Γκιρόν (vids)

Newsroom
giron
Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Χάλε πανηγύρισε ο Μάρκος Γκιρόν, ο οποίος υπέταξε τον Αντρέι Ρούμπλεφ με  6-4, 7-6 (5) στον πρώτο γύρο του γερμανικού τουρνουά.

Ιδανικά ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά του Χάλε ο Μάρκος Γκιρόν, ο οποίος κυριάρχησε του Αντρέι Ρούμπλεφ και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο της γερμανικής διοργάνωσης με 6-4, 7-6 (5).

Ο Αμερικανός τενίστας, σίγουρα, δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ρώσο. Στο πρώτο σετ χρειάστηκε ένα break στο 5ο game (3-2). Στο 6ο game κατάφερε να σβήσει το break point του αντιπάλου του και με hold έκανε το 4-2, βάζοντας έτσι τις βάσεις για να πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο σετ, ο Νο.53 στο κόσμο έκανε break με το... καλησπέρα, όμως ο Ρούμπλεφ στο 6ο game πήρε πίσω το... σπάσιμο. Οι δύο τενίστες στη συνέχεια του αγώνα δεν απειλήθηκαν με τις μπάλες στα χέρια και το σετ οδηγήθηκε σε tie-break. Εκεί, αμφότεροι δυσκολεύτηκαν να διατηρήσουν τα σερβίς τους με το tie- break να τελειώνει με 9(!) mini breaks.

Ο Γκιρόν βρέθηκε με τετραπλό match point και μετά από τρία χαμένα έκλεισε το σετ και πανηγύρισε την πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Επόμενος αντίπαλος του Αμερικανού θα είναι ο νικητής στο ζευγάρι Μπερετίνι - Μίκελσεν.

Παράλληλα με τον Γκιρόν, την πρόκριση πανηγύρισε ένας ακόμη Αμερικανός. Ο Κρις Γιούμπανκς πήρε με άνεση τη νίκη κόντρα στον Πέδρο Μαρτίνεθ με 6-3, 6-4 και πέρασε στον δεύτερο γύρο, όπου θ' αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Παρσέλ - Μπούμπλικ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα