Αλκαράθ: Ζήτησε να παίζει νωρίς για να βλέπει EURO

Δημήτρης Μύτικας
alcaraz_rg24
Ο Κάρλος Αλκαράθ επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του πως έχει ζητήσει να παίζει νωρίς τα παιχνίδια του για να βλέπει τα ματς του EURO.

Πέρα από πολύ καλός τενίστας, ο Κάρλος Αλκαράθ είναι μεγάλος fan του ποδοσφαίρου και αυτό δεν το έχει κρύψει, με τον ίδιο ζητάει να παίζει παιχνίδια νωρίς για να βλέπει τα ματς του EURO.

Ο κάτοχος του φετινού Roland Garros αγωνίζεται στο Cinch Championships, έχοντας κάνει πρεμιέρα με το δεξί επικρατώντας του Φρανσίσκο Σερούντολο με 6-1, 7-5, παίρνοντας την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του λονδρέζικου τουρνουά.

Ο νεαρός τενίστας, σε δηλώσεις του, έκανε ξεκάθαρο πως θέλει να παίζει νωρίς τα ματς του ώστε να παρακολουθεί τις αναμετρήσεις της Ισπανίας στο EURO 2024. «Το Euro είναι κάθε τέσσερα χρόνια, είναι ώρα να στηρίξουμε και να παρακολουθήσουμε την Ισπανία. Ζήτησα να παίξω πριν» ήταν τα λόγια του Νο.2 στον κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως η εθνική Ισπανίας έχει ξεκινήσει πολύ καλά το Euro, επικρατώντας με το ευρύ 3-0 της Κροατίας. Για την δεύτερη αγωνιστική η «Φούρια Ρόχα» θ' αντιμετωπίσουν την Ιταλία στο ντέρμπι του δεύτερου ομίλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα