Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Στρουφ στον δεύτερο γύρο του Χάλε

Newsroom
tsitsipas
Ο Γιαν Λέναρντ Στρουφ θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Χάλε, μετά τη νίκη - πρόκριση του επί του Λουτσιάνο Νταρντέρι με 6-7(2), 7-5, 7-6(10).

Ο Γιαν Λέναρντ Στρουφ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Χάλε, επικρατώντας του Λουτσιάνο Νταρντέρι με 6-7(2), 7-5, 7-6 (10) στον πρώτο γύρο του γερμανικού θεσμού. Ο Γερμανός θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον δεύτερο γύρο.

Αγωνιστικά η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για τον επόμενο αντίπαλο του Στέφανου Τσιτσιπά, με τον Νταρντέρι να στέκεται πολύ καλά στο σερβίς του. Βέβαια και ο Στρουφ ήταν εξίσου σταθερός με τις μπάλες στα χέρια με συνέπεια το σετ να οδηγηθεί στο tie-break. Εκεί, ο Ιταλός τενιστας ήταν κυρίαρχος και χάνοντας μόλις δύο πόντους έκλεισε τοι tie-break για να πάρει προβάδισμα στο ματς με 7-6(2).

Η αντίδραση ήταν άμεση από τον Στρουφ. Αν και πάλι οι δύο τενίστες ήταν εξαιρετικοί πίσω από το σερβίς του, ένα game πριν πάει το σετ στο tie-break ο Γερμανός έκανε το break και με 7-5 έστειλε το ματς σε decider.

Το τρίτο σετ ήταν ίδιο με το πρώτο. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους και η υπόθεση πρόκριση κρίθηκε στο tie-break. Εκεί, ο Στρουφ είχε τεράστια ευκαιρία να κλείσει το tie-break φτάνοντας σε τριπλό match point (6-3), όμως ο Ιταλός έβγαλε εκπληκτική αντίδραση ανατρέποντας το σκορ (8-7). Το match point του Νταρντέρι σβήστηκε από τον Στρουφ, ο οποίος με το σκορ στο 9-9- πήρε δύο σερί πόντους και πήρε τη νίκη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα