Tο απόγευμα της Πέμπτης ο Τσιτσιπάς με τον Στρουφ στο Χάλε

Newsroom
tsitsipas_halle
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει με τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ το απόγευμα της Πέμπτης, για μια θέση στα προημιτελικά του 500αριού τουρνουά στο Χάλε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νικώντας τον Χένρι Σκουίρ με 7-6(7), 7-6(2) εξασφάλισε την πρόκριση στον γύρο της φάσης των «16» στο 500άρι τουρνουά στο Χάλε της Γερμανίας.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, που με τη σειρά του επικράτησε επί του Λουτσιάνο Νταρντέρι με 6-7(2), 7-5, 7-6(10).

Ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Γερμανό θα γίνει την Πέμπτη (20/6) στο κεντρικό γήπεδο, θα είναι ο 4ος αγώνας στο πρόγραμμα και δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 18:30 ώρα Ελλάδας.

Οι Τσιτσιπάς και Στρουφ έχουν αγωνιστεί επτά φορές μέχρι τώρα και αυτή θα είναι η πρώτη σε γρασίδι. Ο Ελληνας τενίστας μετρά τέσσερις νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή στο χωμάτινο Masters της Ρώμης για τη φάση των «64», όταν επικράτησε με 6-7(1), 6-4, 6-4.

Νωρίτερα στο ίδιο κορτ ο Γιάνικ Σίνερ θα παίξει με τον Φαμπιάν Μοροζάν και ο νικητής στα προημιτελικά θα παίξει με τον Τσιτσιπά ή τον Στρουφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα