Τένις: Στα ημιτελικά του Χάλε ο Ζβέρεφ (vid)

Newsroom
zverev_halle
Την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά στο Χάλε πήρε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, επικρατώντας του Άρτουρ Φις με 6-7(5), 6-3, 6-4.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στα σετ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ έκανε την ανατροπή επί του Άρτουρ Φις και με 6-7(5), 6-3, 6-4 πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά στο Χάλε.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά για τον Γερμανό στα ημιτελικά της διοργάνωσης, σημειώνοντας την 37η νίκη του στη σεζόν. Ο Νο.4 του κόσμου πραγματοποίησε 8 άσους, πέρασε το 69% των πρώτων service, κερδίζοντας το 83% των πόντων (55/66) και το 55% στο δεύτερο (16/29), έσβησε το μοναδικό break-point του Φις, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις 2 από τις 6 ευκαιρίες για break.

Το πρώτο σετ ήταν γεμάτο και κρίθηκε στο tie-break, με τον Φις να προηγείται με δύο mini-breaks (4-2) και να διατηρεί το προβάδισμά του, με το οποίο πήρε... κεφάλι στο ματς. Στο επόμενο σετ, ο Ζβέρεφ έβγαλε αντίδραση και με ένα break στο έκτο game έβαλε τις βάσεις για να κριθεί η πρόκριση στο τρίτο και τελευταίο σετ. Στο decider ο Γερμανός έκανε break στο 7ο game και παρά το γεγονός ότι έχασε δύο match point στο 9ο game, με τις μπάλες στα χέρια έκανε το 6-4 και έκλεισε το σετ.

Στην τετράδα ο Ζβέρεφ θ' αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς που νωρίτερα κέρδισε τον Μάρκος Γκιρόν με 7-6(5), 6-4.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα