Σίνερ: Η στιγμή που κάποιος σταμάτησε το σερβίς του με φτέρνισμα (vid)

Newsroom
sinner_screenshot
Ένα πολύ αστείο συμβάν έλαβε χώρα στον ημιτελικό ανάμεσα σε Σίνερ και Ζανγκ για το τουρνουά στο Χάλε, με έναν φίλαθλο να σταματάει τον Ιταλό κατά τη διάρκεια του σερβίς του με φτέρνισμα.

Κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ στον ημιτελικό Σίνερ - Ζανγκ για το τουρνουά στο Χάλε, ένας θεατής από το κοινό διέκοψε το σερβίς του Ιταλού τενίστα επειδή φτερνίστηκε, με το συμβάν να γίνεται viral.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νο.1 του κόσμου, την ώρα που σήκωσε το μπαλάκι για να σερβίρει, άκουσε ένα δυνατό φτέρνισμα από το κοινό με συνέπεια να σταματήσει την ενέργειά του και να τον πιάσουν τα γέλια. Όπως ήταν λογικό, ο Σίνερ επανέλαβε το σερβίς χωρίς κάποιο... εμπόδιο.

Για την ιστορία, ο Γιανίκ Σίνερ πήρε τη νίκη κόντρα στον Κινέζο αντιπαλό του και το απόγευμα της Κυριακής θ' αναμετρηθεί στον τελικό κόντρα στον Χούμπερτ Χούρκατς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα