Τσιτσιπάς: Κάνει πρεμιέρα στο Γκστάαντ μαζί με τον Πέτρο

Newsroom
tsitsipas_stefanos_petros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα στο ελβετικό τουρνουά στο Γκστάαντ, παίζοντας αγώνα στο διπλό μαζί με τον αδερφό του, στην τελευταία διοργάνωση πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Ελβετία, πριν ταξιδέψει στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στο τουρνουά του Γκστάαντ θα κάνει πρεμιέρα από το διπλό όπου αγωνίζεται μαζί με τον αδερφό του Πέτρο.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά αναμένεται ν' αντιμετωπίσουν τους Νίκολας Μπαριέντος και Λουκ Τζόνσον στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, στην οποία στοχεύουν να πάνε όσο πιο μακριά γίνεται μιας και είναι η τελευταία επίσημη υποχρέωσή τους πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Το ματς των δύο Ελλήνων είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Τρίτης (16/7), όντας το τρίτο χρονικά στο Court 1.

Θυμίζουμε πως σε αυτό το τουρνουά ο Νο.12 του κόσμου αγωνίζεται και στο μονό, όντας στο Νο.1 του ταμπλό, και το βράδυ της Δευτέρας (15/7) θα μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που θα προκύψει από το ζευγάρι Χέσλερ - Μετζέντοβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα