Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Μετζέντοβιτς στον δεύτερο γύρο του Γκστάαντ

Newsroom
tsitsipas_rg24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινά την παρουσία του στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά του Γκστάαντ κόντρα στον Χαμάντ Μετζέντοβιτς, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο πριν τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκεται στην Ελβετία και στο Γκστάαντ λαμβάνοντας μέρος στο χωμάτινο τουρνουά της πόλης.

Ο Έλληνας τενίστας, ως Νο.1 του ταμπλό πέρασε τον πρώτο γύρο με bye, μαθαίνοντας το μεσημέρι της Τρίτης (16/7) τον αντίπαλο του στον δεύτερο γύρο. Ο Νο.12 του κόσμου θα βρει στην απέναντι πλευρά του court τον Χαμάντ Μετζέντοβιτς, ο οποίος επικράτησε του Μαρκ Αντρέα Χέσλερ με 6-7(1), 7-6(2), 6-3.

Το παιχνίδι με τον Μεντζένοβιτς ορίστηκε να γίνει την Τετάρτη (17/7) και θα αρχίσει στις 16:00, ώρα Ελλάδος.

Ο Μετζέντοβιτς, που προπονείται με τον Βίκτορ Τροΐτσκι, βρίσκεται στο Νο.122 της παγκόσμιας κατάταξης και η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του μέχρι τώρα είναι ο τίτλος στα Next Generation ATP Finals το 2023, όταν στη διοργάνωση που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Τζέντα, στον τελικό επιβλήθηκε επί του Αρτούρ Φιλς

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Χαμάντ Μετζέντοβιτς και ο νικητής στη συνέχεια θα παίξει είτε με τον Ιταλό, Φάμπιο Φονίνι, είτε με τον Περουβιανό, Χουάν Πάμπλο Βαρίγιας.

Υπενθυμίζεται πως ο Έλληνας τενίστας πρόκειται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο ελβετικό τουρνουά από το διπλό, το απόγευμα της Τρίτης (16/7), όπου μαζί με τον αδερφό του Πέτρο αντιμετωπίζουν το δίδυμοΝίκολας Μπαριέντος και Λουκ Τζόνσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα