Τσιτσιπάς: Ήττα και αποκλεισμός στο διπλό του Γκστάαντ για Στέφανο και Πέτρο

Newsroom
stefanos_-_petros_tsitsipas
Τέλος στις υποχρεώσεις των αδερφών Τσιτσιπά στο διπλό του Γκστάαντ έβαλε το δίδυμο Κορνέα και Μπέγκεμαν, επικρατώντας στην προημιτελική φάση του ελβετικού τουρνουά με 7-6 (3), 3-6, 11-9

Τον τελευταίο τους αγώνα πριν το διπλό στους Ολυμπιακούς Αγώνες έδωσαν ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο διπλό του Γκστάαντ, όπου γνώρισαν την ήττα και συνάμα τον αποκλεισμό από το δίδυμο των Κορνέα και Μπέγκεμαν με 7-6 (3), 3-6, 11-9.

Οι Κορνέα και Μπέγκεμαν κατάφεραν να πάρουν το αμφίρροπο 1ο σετ, στο οποίο ήταν καλύτεροι στις λεπτομέρειες και το tie-break. Στο επόμενο σετ, Πέτρος και Στέφανος ήταν αισθητά καλύτεροι και έβαλαν από νωρίς τις βάσεις για την ισοφάριση, αφού προηγήθηκαν με 4-1. Με το 6-3 έκαναν το 1-1 και έστειλαν τον αγώνα σε match tie-break.

Στο match tie-break οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με τους αδερφούς Τσιτσιπά να κάνουν ένα πολύ κρίσιμο mini-break στο τέλος και να αποκτούν το μεγάλο προβάδισμα με 9-7. Οι Κορνέα και Μπέγκεμαν έσβησαν το πρώτο match point στο σερβίς του, ενώ στο δεύτερο, στη μεγάλη ευκαιρία των δυο Ελλήνων παικτών, ο Στέφανος έκανε διπλό λάθος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα