Ο Ναδάλ απέκλεισε τον Νόρι και συνεχίζει στο Μπάσταντ

Newsroom
Ο Ναδάλ απέκλεισε τον Νόρι και συνεχίζει στο Μπάσταντ
Ο Ράφαελ Ναδάλ ξεπέρασε το εμπόδιο του Κάμερον Νόρι με 2-0 σετ για την πρόκριση στα προημιτελικά στο χωμάτινο τορνουά στο Μπάσταντ.

Ο Ράφαελ Ναδάλ δείχνει να βρίσκει ρυθμό, με τον 38χρονο Ισπανό να νικά τον Βρετανό, Κάμερον Νόρι με 6-4, 6-4 και να προκρίνεται στα προημιτελικά στο 250άρι, χωμάτινο τουρνουά στο Μπάσταντ της Σουηδίας.

Ο Ναδάλ, που θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, μετά τη νίκη απέναντι στον Λίο Μποργκ, τα πήγε ακόμα καλύτερα απέναντι στο Νόρι.

Στο 1ο σετ πέτυχε το μοναδικό break στο 7ο game, προηγήθηκε με 4-3 και έκλεισε το σετ στο 10ο game, όπου αρχικά έσωσε δύο break points, για να πετύχει το 6-4.

Στο 2ο σετ ο Νόρι με δικό του break πέτυχε το 3-1, ξέφυγε με 4-1, δείχνοντας έτοιμος για την ισοφάριση. Όμως ο Ναδάλ είχε αντίθετη άποψη, κατέκτησε τους 20 από τους 23 επόμενους πόντους, πήρε πέντε διαδοχικά games, φθάνοντας στο 6-4 και στην πρόκριση, τελειώνοντας τον αγώνα με 22 winners.


Στα προημιτελικά ο Ναδάλ θα παίξει με τον Μαριάνο Ναβόνε από την Αργεντινή, Νο.4 στο τουρνουά, καθώς ο 23χρονος νίκησε τον Ινδό, Σουμίτ Ναγκάλ με 6-4, 6-2.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα