Ο Τσιτσιπάς το απόγευμα της Παρασκευής με τον Φονίνι στο Γκστάαντ

Newsroom
tsitsipas_roland_garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αντίπαλο τον Φάμπιο Φονίνι παίζει για την πρόκριση στα ημιτελικά στο 250άρι τουρνουά στο Γκστάαντ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αποκλεισμό στο διπλό ανδρών, συνεχίζει την προσπάθειά του στο μονό ανδρών στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει τον Ιταλό, Φάμπιο Φονίνι για μια θέση στα ημιτελικά. Θα είναι ο 3ος χρονικά προημιτελικός της Παρασκευής (19/7) και θα αρχίσει στις 16:00, ώρα Ελλάδος.

Ο Τσιτσιπάς μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με αντίπαλο τον Φονίνι στο tour και σε περίπτωσης πρόκρισης στα ημιτελικά θα παίξει με τον νικητή της συνάντησης, που θα ακολουθήσει, ανάμεσα στον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και τον Ματέο Μπερετίνι.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών ανοίγουν στις 11:30 ο Γάλλος Κεντιν Χαλίς κόντρα στον Βραζιλιάνο, Γκουστάβο Χέιντε και ο Γιαν-Λέναρντ Στρουφ με τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί (13:30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα