Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Μπερετίνι στον ημιτελικό του Γκστάαντ

Newsroom
stefanos_tsitsipas_barcelona
Τον Ματέο Μπερετίνι θ' αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ημιτελική φάση του τουρνουά του Γκστάαντ το μεσημέρι του Σαββάτου (20/7).

Ο Ματέο Μπερετίνι θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον ημιτελικό του τουρνουά στο Γκστάαντ, μετά την επικράτηση του Ιταλού επί του Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ με 7-6(7), 7-6(2).

Νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι με 6-4, 6-3 και έκλεισε θέση στον 19ο ημιτελικό του σε χωμάτινη επιφάνεια. Εκεί, ο Μπερετίνι μετά τη νίκη επί του Οζέρ Αλιασίμ θα δώσει... μάχη με τον Έλληνα για ένα εισιτήριο στον τελικό του τουρνουά, με τον έτερο φιναλίστ να προκύπτει από το ζευγάρι Στρουφ - Καλίς.

Ο Έλληνας τενίστας έχει βρεθεί στο παρελθόν πέντε φορές αντίπαλος με τον Ιταλός, έχοντας ισάριθμες νίκες. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη συνάντησή τους στα ημιτελικά του United Cup ο 25χρονος είχε πάρει τη νίκη με 4-6 7-6(2) 6-4.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα