Τένις: Νέο «διαζύγιο» για Μουράτογλου και Ρούνε

Newsroom
rune_-_mouratoglou
Για δεύτερη φορά Χόλγκερ Ρούνε και Πάτρικ Μουράτογλου αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους, γεγονός το οποίο έκανε γνωστό ο έμπειρος προπονητής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Μετά την επανέναρξη της συνεργασίας του τον περασμένο Φλεβάρη, Χόλγκερ Ρούνε και Πάτρικ Μουράτογλου αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε ο Πάτρικ Μουράτογλου, ο οποίος έκανε ξεκάθαρο πως το γεγονός ότι δούλεψε με τον Δανό παίκτη αποτέλεσε προνόμιο για εκείνον.

Όσα έγραψε ο Μουράτογλου:

«Ο Χόλγκερ και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Αυτή η απόφαση ελήφθη αμοιβαία, καθώς πιστεύουμε ότι ο Χόλγκερ θα επωφεληθεί από μια διαφορετική προσέγγιση στη σύστασή του αυτή τη στιγμή.

Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με τεράστιες δυνατότητες και ισχυρό χαρακτήρα. Ήταν προνόμιο να συνεργαστώ μαζί του και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να επιτυγχάνει μεγάλη επιτυχία στην καριέρα του. Θα παραμείνω ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του.

Η ομάδα του Μουράτογλου παραμένει πλήρως λειτουργική και δεσμευμένη να τον βοηθήσει να αναπτυχθεί.

Εύχομαι στον Χόλγκερ ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές του προσπάθειες».

Θυμίζεται πως ο Δανός τενίστας, τελευταία στιγμή έκανε γνωστή την απόσυρσή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ο τραυματισμός του δεν του επέτρεψε τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του Παρισιού.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα