Τσιτσιπάς: Έδιωξε τον πατέρα του από το box με... γαλλικά

Newsroom
Τσιτσιπάς
O Στέφανος Τσιτσιπά δεν έχει ξεκινήσει καλά την αναμέτρηση κόντρα στον Κέι Νισικόρι για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Μοντρεάλ, με τον Απόστολο Τσιτσιπά να είναι ο αποδέκτης των παραπόνων του και να απομακρύνεται από το box.

O Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στο τουρνουά του Μοντρεάλ, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με την πρεμιέρα του να μην είναι η αναμενόμενη κόντρα στον Κέι Νισικόρι.

Ο Έλληνας τενίστας δεν ξεκίνησε καθόλου καλά το πρώτο σετ, γεγονός που προκάλεσε πολλά νεύρα από τη μεριά του Νο.12 στον κόσμο. Τα νεύρα προκάλεσαν πολλά παράπονα, τα οποία είχαν αποδέκτη τον προπονητή και πατέρα του Απόστολο Τσιτσιπά.

Αρχικά, ο Έλληνας μετά το μπρέικ που δέχθηκε από τον Νισικόρι απευθύνθηκε στον πατέρα του με άσχημα λόγια, ενώ λίγο αργότερα του ζήτησε με έντονο τρόπο να αποχωρήσει από το box του λέγοντας του «Φύγε από το στάδιο».

Δείτε τα βίντεο

Τα... γαλλικά του Στέφανου στον πατέρα του:

Η στιγμή που τον διώχνει από το box:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα