Τσιτσιπάς: Στιγμές έντασης ανάμεσα σε Στέφανο και Απόστολο που έδειχναν ότι το γυαλί ραγίζει

Newsroom
tsitsipas_apostolos
Στέφανος Τσιτσιπάς και Απόστολος Τσιτσιπάς... τράβηξαν χωριστούς δρόμους, διακόπτοντας τη συνεργασία τους. Το Gazzetta φέρνει ξανά στην επιφάνεια κάποιες στιγμές έντασης ανάμεσα στους δύο, οι οποίες έκαναν ξεκάθαρο πως υπήρχαν προβλήματα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (9/8) ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον πατέρα και προπονητή του Απόστολο Τσιτσιπά. Η ήττα του νεαρού τενίστα, καθώς και η κακή συμπεριφορά του απέναντι στον έμπειρο τεχνικό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Βέβαια, το περιστατικό με την κακή συμπεριφορά του 25χονου τενίστα απέναντι στον Απόστολο Τσιτσιπά δεν συνέβαινε πρώτη φορά. Οι δύο άνδρες είχαν και στο παρελθόν στιγμές έντασης, με τον Στέφανο πολλές φορές να... ξεσπάει πάνω στον πατέρα και προπονητή του.

Το πιο πρόσφατο γεγονός έχει να κάνει με την κάκιστη συμπεριφορά του Έλληνα αθλητή απέναντι στον πατέρα του και την απαίτηση της απομάκρυνσής του από το box. Γεγονός για το οποίο δήλωσε μετανιωμένος ο Νο.12 του κόσμου στην ανακοίνωσή του για το τέλος της συνεργασίας τους.

Στο παρελθόν ο Τσιτσιπάς πάνω στα νεύρα του έχει χτυπήσει άθελά του τον πατέρα του, τη στιγμή που... έσπασε τη ρακέτα του. Βέβαια, ο Έλληνας τενίστας για αυτή την ενέργεια τα... άκουσε από τη μητέρα του, η οποία βρισκόταν στο court.

Βέβαια, πολλές κάποιες από τις φορές που ο Στέφανος είχε... πρόβλημα στο παιχνίδι του και ξέσπαγε είτε με φωνές είτε πετώντας τις μπάλες, ο Απόστολος Τσιτσιπάς εκνευριζόταν με τις ενέργεια αυτές γεγονός που δεν το έκρυβε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα