Τένις: Νίκες για Ζβέρεφ και Χούρκατς στο Σινσινάτι

Newsroom
zverev_cincy
Στον επόμενο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι προκρίθηκαν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χούμπερτ Χούρκατς, επικρατώντας των Κάρεν Χατσάνοφ και Γιοσχίτο Νισιόκα αντίστοιχα.

Το εισιτήριο για τη φάση των "16" στο τουρνουά του Σινσινάτι πήραν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χούμπερτ Χούρκατς αφού πέρασαν το... εμπόδιο των Κάρεν Χατσάνοφ και Γιοσχίτο Νισιόκα αντίστοιχα.

Πρώτος χρονικά προκρίθηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Ρώσο τενίστα, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-2. Με αυτή τη νίκη ο Γερμανός έφτασε τις 50 στη σεζόν, όντας ο πρώτος παίκτης στο tour που το κάνει.

Ο Ζβέρεφ, ο οποίος πέρυσι βρέθηκε στα ημιτελικά του εν λόγω τουρνουά, πέτυχε τέσσερις άσους με 82% στο πρώτο σερβίς. Ο Γερμανός πήρε το 72% των πόντων πίσω από το πρώτο σερβίς, εκμεταλλευόμενος τις τέσσερις από τις οκτώ ευκαιρίες του για break.

Λίγο αργότερα ο Χούμπερτ Χούρκατς πραγματοποίησε μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Γιοσχίτο Νισιόκα με 3-6, 7-6(4), 6-1 σε ένα ματς διάρκειας δύο ωρών και έντεκα λεπτών.

Ο Πολωνός τα... χρειάστηκε κόντρα στον Ιάπωνα τενίστα, ο οποίος ήταν αρκετά ανταγωνιστικό παίρνοντας με σχετική άνεση το πρώτο σετ. Το δεύτερο σετ ήταν αρκετά ανταγωνιστικό, αλλά ο Χούρκατς με ένα παραπάνω mini break στο tie-break έστειλε το ματς σε decider. Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Πολωνός έκανε... μονόλογο και με 6-1 πήρε το σετ και έκλεισε την υπόθεση νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για τον Χούρκατς, ο Φλάβιο Κομπόλι, ενώ για τον Ζβέρεφ θα είναι ο Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα