Τένις: Καταπληκτικός Μονφίς πέταξε εκτός τον Αλκαράθ στο Σινσινάτι

Newsroom
monfils
Ο Γκαέλ Μονφίς, πραγματοποιώντας τεράστια εμφάνιση κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ πήρε τη νίκη για τον τρίτο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι με σκορ 4-6, 7-6(5), 6-4.

Σε ένα ματς το οποίο διήρκεσε δύο ημέρες ο Γκαέλ Μονφίς ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ και με σκορ 4-6, 7-6(5), 6-4 πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Ο Γάλλος Νο.56 στον κόσμο πέτυχε 15 άσους, κερδίζοντας το 78% των πόντων που παίχτηκαν μετά από το πρώτο του σέρβις, σβήνοντας παράλληλα τα έξι από τα επτά break points του Αλκαράθ.

Στο ματς το οποίο ξεκίνησε την Πέμπτη, ο Αλκαράθ χρειάστηκε ένα break το οποίο αποδείχθηκε αρκετό για την κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4. Βέβαια, στο δεύτερο σετ ο Γάλλος εμφανίστηκε πολύ πιο σταθερός και το απόγευμα της Παρασκευής, οι δύο παίκτες βρέθηκαν να παίζουν στο tie-break.

Εκεί, o Μονφίς κατάφερε να κάνει δύο mini breaks και να διατηρήσει την απόσταση από τον Αλκαράθ για να κάνει το 7-5 και να στείλει τo ματς σε decider. Σε ακόμη ένα σετ ο Μονφίς ήταν πολύ σταθερός απέναντι στον νεαρό τενίστα και με ένα break προκάλεσε τα νεύρα του Αλκαράθ ο οποίος ξέσπασε πάνω στη ρακέτα του.

Με το 6-4 στο τρίτο σετ, ο Μονφίς έκανε το 2-1 στα σετ και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Χόλγκερ Ρούνε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα