Κύργιος: Ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ενεργό δράση

Δημήτρης Μύτικας
kyrgios
Την επιστροφή του στην ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Νικ Κύργιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Μετά το 2022, απ' όταν και σταμάτησε να παίζει τένις λόγω τραυματισμού, ο Νικ Κύργιος θα επιστρέψει στην ενεργό δράση γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο Αυστραλός τενίστας πρόκειται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τη συμμετοχή του UTS Tour στην Νέα Υόρκη, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 22 έως τις 23 Αυγούστου.

Ο «King Kyrgios» όπως ανέφερε στο βίντεο που ανήρτησε τόνισε πως νιώθει έτοιμος να επιστρέψει και να διασκεδάσει το παιχνίδι του στα courts.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να ενημερώσω όποιον παρακολουθήσει το UTS ή όποιον είναι λάτρης του τένις πως θ' αγωνιστώ στις 22 Αυγούστου στο Forest Hills Stadium στη Νέα Υόρκη. Ξέρω ότι έχει περάσει καιρός, αλλά το σώμα μου επιτέλους είναι έτοιμο να επιστρέψει εκεί έξω και να διασκεδάσει».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα