Κύργιος για Σίνερ: «Πρέπει να μείνει έξω για δύο χρόνια»

Newsroom
kyrgios
Το δικό του σχόλιο έκανε ο Νικ Κύργιος σχετικά με την υπόθεση του Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος βρέθηκε δύο φορές θετικός σε απαγορευμένη ουσία τον περασμένο Απρίλιο.

Σάλος ξέσπασε στο χώρο του τένις, μετά την είδηση ότι ο Γιανίκ Σίνερ βρέθηκε θετικός δύο φορές σε απαγορευμένη ουσία, αλλά αθωώθηκε. Ο Νικ Κύργιος δεν γινόταν να μην κάνει το δικό του σχόλιο αναφορικά με τη υπόθεση του Ιταλού, με τον Αυστραλό να κρίνει αυστηρά τον τενίστα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικ Κύργιος έκανε ξεκάθαρο πως θεωρεί γελοίο το γεγονός ότι ο Νο.1 του κόσμου αθωώθηκε, τονίζοντας πως θα πρέπει να τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό από τα courts. Μάλιστα, με τέσσερις λέξεις καυτηρίασε τον λόγο για τον οποίο ο Σίνερ δεν τιμωρήθηκε.

«Αυτό είναι γελοίο. Είτε ήταν ατύχημα, είτε σχεδιασμένο. Πιάνεσαι δύο φορές θετικός σε απαγορευμένη (στεροειδή) ουσία…Πρέπει να μείνεις έξω για 2 χρόνια. Η απόδοσή σου έχει βελτιωθεί. Μασάζ, κρέμα…Ναι, ωραία» έγραψε στην ανάρτησή του ο Αυστραλός τενίστας.

Σαποβάλοφ: «Διαφορετικοί κανονισμοί για διαφορετικούς παίκτες»

Φυσικά, το σχόλιο του Κύργιου ήταν αυτό που έκανε τη μεγάλη εντύπωση, ωστόσο λίγο αργότερα ο Ντένις Σαποβάλοφ έκανε το δικό του σχόλιο με επικριτικό ύφος. Ο Καναδός τενίστας έκανε λόγο για τεράστια αδικία, λέγοντας πως στην περίπτωση του Σίνερ χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικοί κανονισμοί σε αντίθεση με άλλους τενίστες, οι οποίοι έχουν βρεθεί θετικοί σε απαγορευμένη ουσία στο παρελθόν.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα αισθάνονται οι άλλοι παίκτες αυτή τη στιγμή που έχουν αποκλειστεί για απαγορευμένες ουσίες», έγραψε ο Καναδός για να συνεχίσει με άλλη ανάρτηση αναφέροντας «διαφορετικοί κανόνες για διαφορετικούς παίκτες».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα