Τζόκοβιτς: Το απίστευτο στατιστικό στο Η2H με παίκτες του Top 20

Δημήτρης Μύτικας
nobak_tzokobits
Ένα εκπληκτικό στατιστικό κατέχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Η2Η κόντρα στους παίκτες του Top 20, με τον Σέρβο τενίστα να διατηρεί θετικό πρόσημο με όλους.

Μπορεί να μην κατάφερε να διατηρήσει το στατιστικό των Big 3 του παγκόσμιου τένις στο US Open, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς είδε το σερί του κόντρα στους παίκτες της κορυφαίας εικοσάδας του κόσμου να παραμένει αναλλοίωτο.

Ο Σέρβος τενίστα, ο οποίος την Δευτέρα (9/9) έπεσε από το Top 3 έπειτα από 756 εβδομάδες, μετράει περισσότερες νίκες κόντρα σε κάθε παίκτη του Top 20 ξεχωριστά. Μάλιστα, ο γηραιότερος Νο.1 του κόσμου, δεν έχει δεχθεί ούτε μία ήττα από επτά παίκτες της εικοσάδας.

Ο 24 φορές κάτοχος Grand Slam και χρυσός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι κόντρα σε Στέφανο Τσιτσιπά και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έχει τις περισσότερες νίκες (12), με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ να είναι ο παίκτης που μετράει διψήφιες ήττες (10) από τον Σέρβο.

Σημειώνεται πως ο Σέρβος τενίστας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του Davis Cup, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα του κόντρα στην Ελλάδα στο World Group I.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα