Τσιτσιπάς: Στο κάτω μισό του ταμπλό και με qualifier στην πρεμιέρα του στο Τόκιο

Newsroom
tsitsipas_us_open
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το 500άρι τουρνουά στο Τόκιο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μαθαίνει τους πιθανούς αντιπάλους του καθώς και το... μονοπάτι έως τον τελικό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά το θρίαμβο της Team Europe στο Laver Cup, έμαθε τους πιθανούς αντιπάλους τους στο τουρνουά του Τόκιο και το... μονοπάτι έως τον τελικό.

Ο Έλληνας τενίστας ήταν στο Νο.4 του ταμπλό και κληρώθηκε στο δεύτερο μισό, όπου δεσπόζει ο Χούμπερτ Χούρκατς. Πρώτος αντίπαλος του 26χρονου θα είναι ένας qualifier, ενώ στον δεύτερο γύρο είναι πιθανό ν' αντιμετωπίσει τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί.

Στα προημιτελικά του τουρνουά θα έρθει αντιμέτωπος με έναν εκ των Πολ, Αρνάλντι, Ποπίριν και Μάτσαχ, ενώ εάν φτάσει έως την τετράδα ο Έλληνας είναι πιθανό ν' αντιμετωπίσει βάσει ranking έναν εκ των Τιάφο και Χούρκατς.

Στο άλλο μέρος του ταμπλό βρίσκεται ο φιναλίστ του US Open Τέιλορ Φριτζ, ο έτερος Αμερικανός Μπεν Σέλτον, οι Κάσπερ Ρουντ και Χόλγκερ Ρούνε.

Το μονοπάτι του Τσιτσιπά στο τουρνουά του Τόκιο

  • 1ος γύρος: qualifier
  • 2ος γύρος: Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί
  • Προημιτελικά: Πολ/Αρνάλντι/Ποπίριν/Μάτσαχ
  • Ημιτελικά: Χούρκατς/Τιάφο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα