Σίνερ: H WADA κατέθεσε προσφυγή στο CAS για την υπόθεση ντόπινγκ

Newsroom
sinner
Στην επιφάνεια έρχεται ξανά η υπόθεση ντόπινγκ του Γιανίκ Σίνερ, με την WADA να προσφεύγει στo CAS...

Παρά την πρώτη απόφαση να μην γίνει προσφυγή στο CAS από την WADA, εν τέλει ο παγκόσμιος οργανισμός αντι-ντόπινγκ έφερε και πάλι στην επιφάνεια την υπόθεση ντόπινγκ του Γιανίκ Σίνερ.

Μάλιστα, η WADA φαίνεται να ζητάει την τιμωρία του Ιταλού τενίστα για ένα με δύο χρόνια, καθώς αμφισβητεί το γεγονός ότι δεν υπήρχε υπαιτιότητα στο συμβάν.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση ντόπινγκ ήρθε στο φως λίγο πριν την έναρξη του US Open, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων στο χώρο του τένις. Η τιμωρία του Σίνερ ήταν να χάσει τους βαθμούς και το χρηματικό έπαθλο από το Indian Wells, με την International Tennis Integrity Agency (ITIA) να τον αθωώνει.

Ο ίδιος είχε υποστηρίξει πως είχε μολυνθεί από σπρέι που χρησιμοποιήθηκε για τραύμα του φυσιοθεραπευτή του, ο οποίος έκανε μάλαξη στον Σίνερ χωρίς προστατευτικά γάντια.

Σημειώνεται πως η προσφυγή της WADA στο CAS δεν επηρεάζει προς το παρόν τον Νο.1 τενίστα στον κόσμο, ο οποίος έως ότου να βγει η απόφαση μπορεί να αγωνίζεται κανονικά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα