Τένις: Το επικό promo video του Six Kings Slam με τους κορυφαίους του αθλήματος

Newsroom
six_kings_slam
To πιο επικό promo video ετοίμασαν οι διοργανωτές του Six King Slam, το οποίο θα λάβει μέρος στο Ριάντ από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου, με την... αφρόκρεμα του τένις να δίνει υποσχέσεις για εκπληκτικό θέαμα.

Η Σαουδική Αραβία έχει μπει για τα καλά στον χώρο του τένις με το τουρνουά Six King Slam, το οποίο θα λάβει χώρα στο Ριάντ, να είναι η... επιτομή του πλούτου και διαφημίζεται με το πιο επικό promo video στην ιστορία των θεσμών του τένις.

Σε αυτό παρουσιάζονται οι τενίστες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά με τους Κάρλος Αλκαράθ, Γιανίκ Σίνερ, Χόλγκερ Ρούνε, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς να υποδύονται τους βασιλιάδες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Δείτε το βίντεο:

Το Six King Slam στο Ριάντ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου, με τη διοργάνωση να έχει μία μέρα ρεπό (18 Οκτωβρίου) καθώς τέτοιου είδους τουρνουά επίδειξης βάσει κανονισμού δεν επιτρέπεται να διαρκούν τρεις ημέρες σερί.

Σημειώνεται πως οι συμμετέχοντες θα λάβουν από 1.500.000 δολάρια, μονό για τη συμμετοχή στο τουρνουά, ενώ ο νικητής θα φύγει πλουσιότερος κατά 6.000.000 δολάρια.

Το πρόγραμμα του Six King Slam

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου – Προημιτελικά

  • Ντανιίλ Μεντβέντεφ – Γιάνικ Σίνερ
  • Χόλγκερ Ρούνε – Κάρλος Αλκαράθ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου – Ημιτελικά

  • Νόβακ Τζόκοβιτς – Μεντβέντεφ/Σίνερ
  • Ράφα Ναδάλ – Ρούνε/Αλκαράθ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Ρεπό

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

  • Μικρός τελικός
  • Τελικός
six king slam

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα