Τένις: «Έκλεισε» θέση στην τετράδα του Πεκίνου ο Σίνερ

Newsroom
sinner_beijing
Τη νικηφόρα του πορεία στο τουρνουά του Πεκίνου συνέχισε ο Γιανίκ Σίνερ, ο οποίος επικράτησε του Γίρι Λεχέτσκα με 6-2, 7-6(6) και σφράγισε την πρόκριση στην 4άδα της διοργάνωσης.

Μετά τους Κάρλος Αλκαράθ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ο Γιανίκ Σίνερ έγινε ο επόμενος που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά Masters στο Πεκίνο, επικρατώντας του Γίρι Λεχέτσκα με 6-2, 7-6(6).

Ο Ιταλός, Νο.1 του κόσμου, έφτασε τις 14 σερί νίκες και τις 58 στην τρέχουσα σεζόν (58-7). Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7 άσους (3 διπλά λάθη) πέρασε το 60% των πρώτων service, κερδίζοντας το 88% των πόντων (35/40) και το 56% στο δεύτερο (15/27), ενώ έσβησε και τα 2 break-points του Τσέχου με τον ίδιο να εκμεταλλεύεται τις 2 από τις 4 ευκαιρίες για break.

Το πρώτο σετ στην αναμέτρηση ήταν αρκετά εύκολο για τον Σίνερ, ο οποίος με δύο breaks έβαλε τις βάσεις για να κάνει το πρώτο βήμα στο ματς (6-2). Η συνέχεια, όμως δεν ήταν ίδια, καθώς ο Λεχέτσκα παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικός στο δεύτερο σετ. Οι δύο τενίστες διατήρησαν τα σερβίς τους οδηγώντας το σετ στο tie-break, στο οποίο ο νεαρός Ιταλός είχε το πάνω χέρι και επικράτησε με 8-6 για να κλείσει το σετ με 7-6(6).

Στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης ο Σίνερ θ' αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρηση Ρούμπλεφ - Γιουντσαοκέτε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα