Τσιτσιπάς: «Ο Χατζηνικολάου προπονητής μου και τη νέα χρονιά»

Newsroom
tsitsipas_getty
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και τη νέα χρονιά, την Τετάρτη μαθαίνει τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο στο Masters της Σαγκάης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και τη νέα χρονιά.

Σε δηλώσεις του ο Τσιτσιπάς στο Tennis TV επιβεβαίωσε την απόφασή του ο Δημήτρης Χατζηνικολάου να τον καθοδηγεί προπονητικά και το 2025.

«Είναι ο προπονητής μου για το υπόλοιπο της σεζόν και για τη νέα χρονιά, το έχουμε αποφασίσει. Δεν θα αλλάξει αυτό για την ώρα, έχω πάρει αυτή την απόφαση. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για να είναι δίπλα μου» είπε ο 26χρονος παίκτης.

Για συνέχεια και για την απόσταση που έχει από την πρώτη οκτάδα του Race που θα πάει στο Τορίνο, δήλωσε: «Είναι μόνο ένα τουρνουά Masters (γέλια). Τα πάντα μπορούν να συμβούν τις υπόλοιπες πέντε εβδομάδες. Πρέπει απλά να έρθουν στο σωστό timing.

Δεν γίνεται να αρνηθώ ότι πρέπει να έρθουν τα αποτελέσματα, χωρίς αυτά μπορεί να μείνω εκτός ATP Finals. Aυτό που θέλω τώρα είναι να επιστρέψω, διότι δεν έχω αποδώσει και θέλω να επαναφέρω τις επόμενες εβδομάδες αυτές τις υπέροχες στιγμές που είχα στο παρελθόν».

Διπλό με τον Πέτρο στη Σανγκάη, μαθαίνει αντίπαλο στο μονό

Στο μεταξύ ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα πάρουν μέρος στο διπλό στο Masters της Σανγκάης. Θα είναι η πρώτη τους παρουσία στο διπλό μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Τα αδέλφια Τσιτσιπά στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Λουτσάνο Νταρντέρι (Ιταλία) και Αλεχάντρο Ταμπίλο (Χιλή).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς την Τετάρτη (2/10) θα μάθει τον αντίπαλό του στον 2ο γύρο του απλού, από τον αγώνα ανάμεσα στον Κέι Νισικόρι και τον Αργεντινό, Μαριάνο Ναβόνε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα