Ο τυφώνας Τζον «έθαψε» τις εγκαταστάσεις του GNP Arena στο Ακαπούλκο

Newsroom
Ο τυφώνας Τζον «έθαψε» τις εγκαταστάσεις του GNP Arena στο Ακαπούλκο
O τυφώνας Τζον έθαψε στα λασπόνεερα το Ακαπούλκο και μαζί τις εγκαταστάσεις στην GNP Arena, που ου φιλοξενεί το Mexican Open.

Δραματικές στιγμές ζεις τις τελευταίες ώρες το Ακαπούλκο μετά το πέρασμα του τυφώνα Τζον, καθώς τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη του νότιου Μεξικού, που βρέχεται από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Η πόλη και η γύρω περιοχή έχουν θαφτεί στα λασπόνερα, μαζί και οι εγκαταστάσεις του GNP Arena, που φιλοξενεί το Mexican Open, κάθε Φεβρουάριο.

Έπειτα από τέσσερις ημέρες συνεχών βροχοπτώσεων από τον τυφώνα Τζον, η πόλη πλημμύρισε, ενώ αποκαρδωτικές είναι οι εικόνες και από τα γήπεδα των εγκαταστάσεων, το Estadio, το Grandstand και το Court 1

Είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που το Ακαπούλκο αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα, καθώς τον Οκτώβριο του 2023, ο τυφώνας Ότις προκάλεσε στο Ακαπούλκο παρόμοιες καταστροφές.

Πριν από μερικές εβδομάδες, οι διοργανωτές του Mexican Open ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες του τουρνουά ATP 500 για το 2025 (24 Φεβρουαρίοy - 1η Μαρτίου), με τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Κάσπερ Ρουντ και Τόμι Πολ να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα