Τένις: Με το... δεξί ξεκίνησε η συνεργασία Παγδατή - Γου

Newsroom
pagdatis
Το ντεμπούτο του ως προπονητής του Γιουμπίνκ Γου έκανε ο Μάρκος Παγδατής, με τον Κύπριο πρώην τενίστα να βλέπει τον παίκτη του να πανηγυρίζει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Masters στη Σανγκάη.

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Μάρκου Παγδατή ως προπονητής του Γιουμπίν Γου. Ο νεαρός Κινέζος τενίστας με επικράτηση επί του Σαμίτ Ναγκάλ με 6-3, 6-3 πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Masters στη Σανγκάη.

Ο Γου, ο οποίος στο παρελθόν είχε φτάσει έως το Νο.54 του κόσμου, βρίσκεται πλέον στο Νο.564 του κόσμου ελέω του τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε σχεδόν σε όλη τη χρονιά. Με τον Κύπριο πρώην τενίστα ως προπονητή, ο Κινέζος θέλει να... χτίσει ξανά το rank του, επιθυμώντας να βρεθεί ξανά στο Top100 του κόσμου.

Η εμπειρία του Μάρκου Παγδατή καθώς και το ταλέντο που διαθέτει ο νεαρός Κινέζος μπορούν να φέρουν το στόχο εις πέρας σε βάθος χρόνου. Σημειώνεται πως παλιότερα ο φιναλίστ του Australian Open το 2006 είχε συνεργαστεί και με την Ελίνα Σβιτολίνα.

Επόμενος αντίπαλος του Γιουμπίν Γου είναι ο Χιλιανός τενίστας Νίκολα Τζάρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα