Ναδάλ: Προετοιμάζεται για το «Six Kings Slam»

Newsroom
Ναδάλ: Προετοιμάζεται για το «Six Kings Slam»
Σε ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος μέσω βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό έκανε γνωστό σε όλους πως έχει ξεκινήσει προπονήσεις ενόψει του «Six Kings Slam» στο Ριάντ.

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσής του από το Laver Cup, ο Ράφα Ναδάλ ξεκίνησε να προπονείται εντατικά όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο 38χρονος τενίστας προπονείται στην ακαδημία του στο Μανακόρ, δίνοντας έμφαση στο forehand υπό το βλέμμα του, Γκουστάβο Μαρκάτσιο, ο οποίος αποτελεί μέλος της προπονητικής του ομάδας.

Σημειώνεται πως το πρόγραμμα του Ισπανού τενίστα περιλαμβάνει το τουρνουά επίδειξης «Six Kings Slam» (16-19 Οκτωβρίου) που θα γίνει στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και στη συνέχεια αναμένεται να δώσει το «παρών» στο Final 8 που θα γίνει στο Martin Carpena στη Μάλαγα το διάστημα 19-24 Νοεμβρίου, μαζί με τους Κάρλος Αλκαράθ, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και Μαρσέλ Γκρανιογιέρς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα