Τένις: Πήρε την πρόκριση χωρίς να χάσει σετ ο Μεντβέντεφ στη Σανγκάη

Newsroom
medvedev_beijing
Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά της Σανγκάη πήρε ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, επικρατώντας του Τιάγκο Ουάιλντ με 7-5, 7-5.

Μπορεί να μην έχασε σετ στην αναμέτρηση απέναντι στον Τιάγκο Ουάιλντ, αλλά ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ χρειάστηκε να παίξει 24 games και να πάρει τη νίκη με 7-5, 7-5 για κλειδώσει το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο στο τουρνουά Masters της Σανγκάη.

Ο Ρώσος τενίστας, αν και ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση είδε τον Ουάιλντ να του σβήνει πέντε break points στο πρώτο game. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος ήταν ο πρώτος που έφτασε σε beak στο 4ο game (3-1), ωστόσο είδε τον αντίπαλό του να το παίρνει πίσω στο αμέσως επόμενο (3-2).

Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους, με τον Μεντβέντεφ να κάνει την επίθεση στο 11ο game, εκμεταλλευόμενος το τριπλό break point. Μάλιστα, ο Ρώσος στο 12ο game με τις μπάλες στα χέρια έκανε το 7-5 για να κλείσει το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ είχε την ίδια εικόνα! Ο Μεντβέντεφ δέχθηκε πρώτος το... σπάσιμο στο σερβίς του (2-0), το οποίο και πήρε ταχύτατα πίσω. Ο Νο.5 του κόσμου, όπως στο πρώτο σετ, βρήκε στο 11ο game τον τρόπο για το break για να κλείσει το σετ στο επόμενο game (7-5).

Ο επόμενος αντίπαλος τους Ρώσου τενίστα θα είναι ο Ματέο Αρνάλντι, ο οποίος επικράτησε του Ζάκαρι Σβάιντα με 6-7(2), 6-2, 6-4.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ATP Τελευταία Νέα